Τελευταία Νέα

28/12/2012
Στην ιστοσελίδα http://www.gunet.gr/10_pr.php θα βρείτε τις προκηρύξεις προσωπικού για έργα του ΕΣΠΑ που διαχειρίζεται η GUnet. ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ...
24/10/2012
Το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας - ΕΔΕΤ στηρίζει την ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα και προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης ασύρματης διασύνδεσης 3G...
08/10/2012
Σήμερα το πρωί διαπιστώθηκε αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο του Παραρτήματος Τρικάλων. Το πρόβλημα εντοπίζεται στον κόμβο του ΕΔΕΤ (Ακαδημαϊκό διαδίκτυο)...
24/09/2012
Την προηγούμενη Πέμπτη 21-9-2012  έγινε διακοπή της λειτουργίας του δικτύου του ΤΕΙ/Λ λόγω συνεχών πτώσεων τάσης στο ΤΕΙ/Λ ηλεκτροδότησης στην...
   

Αρχή

Λεπτομέρειες

 Καλώς ήλθατε στον δικτυακό τόπο του Κέντρου Διαχείρισης Δικτύου (ΚΕΔΔ) του ΤΕΙ Θεσσαλίας.

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικές με τις δικτυακές υποδομές του Ιδρύματος και τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσα από αυτές.

tei

Το δίκτυο επικοινωνιών (Φωνής - Δεδομένων) του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας αποτελεί βασικό στοιχείο για τη στήριξη του συνόλου των λειτουργιών του Ιδρύματος.

 

head blue


gunet logo

 

Το δίκτυο Δεδομένων συνδέεται με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Πανεπιστημιακού Διαδικτύου (GUNet).

 

 

 

 

 

 Η δικτυακή υποδομή συντηρείται και εξελίσεται συνεχώς. Καλύπτει το campus του Ιδρύματος στην Λάρισα και τα Παραρτήματα Καρδίτσας και Τρικάλων.

Υποδομές Δικτύων του ΤΕΙ/Θ:

  • Η ενιαία δομημένη καλωδίωση του Ιδρύματος και το ασύρματο τοπικό δίκτυο με συνεχείς επεκτάσεις, στοχεύουν στην κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών για τηλεφωνία και δεδομένα.

  • Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες (1 Gb), οι τηλεματικές υπηρεσίες με προεξέχουσες τις υπηρεσίες Διαδικτύου, και οι προηγμένες υπηρεσίες πληροφόρησης, ικανοποιούν ισότιμα και χωρίς διακρίσεις όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας (σπουδαστές, μέλη ΕΠ, ΕΤΠ, ερευνητές, διοικητικό προσωπικό κ.α.), τα οποία μπορούν να τις αξιοποιήσουν τόσο στους χώρους του Ιδρύματος, όσο και από απόσταση.

   
© Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου ΤΕΙ Λάρισας